Urmărește emisiunea live


Demi Lovato, dezvăluire șocantă: Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol. VIDEO

Sursă foto: Facebook Demi Lovato
Sursă foto: Facebook Demi Lovato

Cântăreaţa americană Demi Lovato a dezvăluit într-un documentar că a fost violată în adolescenţă.

Mărturisirea a fost făcută în cadrul unui documentar care a deschis marţi festivalul South By Southwest (SXSW). Ea ar fi fost violată atunci când filma pentru Disney Channel, transmite Agerpres.

"Demi Lovato: Dancing with the Devil" este o serie documentar pe YouTube, care se concentrează pe supradoza sa de fentanil din 2018 şi pe lupta vedetei cu această dependenţă.

În patru episoade, cântăreaţa, azi în vârstă de 28 de ani, dezvăluie şi detalii despre abuzurile sexuale pe care le-a suferit, inclusiv în noaptea supradozei.

"Ştiu că ceea ce urmează să spun va şoca. Dar când eram adolescentă am fost într-o situaţie similară... Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol", a mărturisit Demi Lovato.

Vedeta nu a dat numele violatorului, însă a precizat că incidentul s-a produs când "era membră a acestui grup Disney" şi îşi aminteşte că a fost nevoită să stea lângă cel care a violat-o "tot timpul" pe perioada filmărilor. Numind incidentul "povestea mea #MeToo", Lovato susţine că şi-a denunţat agresorul care nu era îngrijorat.

Patima drogurilor



Artista a ajuns cunoscută în urma peliculei "Camp Rock", produsă de Disney Channel, şi filmată atunci când avea 15 ani. În documentar - în care mai apar Elton John, magnatul muzical Scooter Braun şi actorul Will Ferrell - Demi Lovato recunoaşte că nu a putut să renunţe deodată la dependenţele sale şi că ocazional fumează marijuana şi consumă alcool cu moderaţie. Festivalul South By Southwest se încheie sâmbătă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel