Declarații Iohannis. Guran: Ne afectează viaţa. Vor fi repercusiuni extraordinare

Descriere foto:

Parlamentarul Virgil Guran a comentat decizia preledintelui Klaus Iohannis de a promulga Legea 304/2004, printr-o intervenție la Antena 3.

"Eu sper că, foarte curând, vom ajunge la acea educaţie civică în România, încât să înţelegem că nu sunt înfrângeri sau victorii, că aici este rolul preşedintelui şi al opoziţie de a întoarce pe toate părţile aceste legi, în aşa fel încât să fie puse în concordanță cu prevederile constituţionale, cu prevederile europene şi toată lumea să înțeleagă faptul că este rolul nostru.

În momentul în care aceste legi trec prin toate etapele, asta este situaţia. Aşa s-au votat, trebuie aplicate. Sper să se încheie capitolul "Justiţie", în curând, şi să lăsăm oamenii să vadă ce greşeli fac cei de la guvernare, de la PSD, în domeniul economic şi celelalte domenii care ne afectează viaţa. Vor fi repercusiuni asupra noastră extraordinare, în viitor.

Acesta este cursul legislativ. Nu este înfrângerea preşedintelui sau a opoziţie. Rolul nostrul este absolut necesar. Asta e democraţia şi trebuie să învăţăm ce este", a spus Guran.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25