Declarația lui Vlad Alexandrescu(USR) întreruptă. Tăriceanu: Tăiați-i microfonul

Declaraţia senatorului USR Vlad Alexandrescu în plen a fost întreruptă miercuri, pe motiv că nu respecta prevederile regulamentului şi nici ordinea de zi aprobată. 

"Domnule Liviu Dragnea, doamnelor şi domnilor senatori PSD şi ALDE, sunteţi cetăţeni şi parlamentari români. Prin acţiunea dumneavoastră politică nu vă dovediţi demni de niciuna dintre aceste calităţi. Abuzaţi de legitimitatea votului şi de buna credinţă a oamenilor cinstiţi ai acestei ţări...", a afirmat Alexandrescu, în debutul luării sale de cuvânt. 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a încercat să îi întrerupă senatorului USR discursul, atrăgându-i atenţia că declaraţia sa nu se încadrează în niciunul dintre punctele înscrise pe ordinea de zi aprobată de plen. 

Alexandrescu a continuat însă să îşi susţină discursul de la tribuna Senatului, ca urmare Tăriceanu solicitând ca acestuia să îi fie tăiat microfonul. 

"Domnul senator, îmi cer scuze. Luarea dumneavoastră de cuvânt nu se încadrează în acest moment în prevederile regulamentare şi nici în ordinea de zi pe care am aprobat-o. Am să vă dau cuvântul mai târziu, dacă îmi cereţi. Secretarul general, vă rog să tăiaţi microfonul. Domnule senator, vă rog să respectaţi regulamentul care asigură funcţionarea Senatului. Nu suntem la niciun punct de acest gen la ordinea de zi", a spus Tăriceanu, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel