Deciziile luate în BPN al PSD

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a făcut primele declarații după ședința BPN. 

Marian Neacșu a anunțat că PSD va convoca o sesiune extraordinară a Parlamentului, ”dar aceasta va fi o decizie care va fi luată în ședința coaliției de luni, acum s-a discutat doar potențialitatea unei astfel de oportunități. La chestiuni organizatorice, am discutat despre situația organizației de la Timiș, nu am luat o decizie propriu-zisă, am convenit ca-n cursul zilei de mâine și poimâine să mă aflu la Timișoara și să discut acolo cu toți factorii politici PSD implicați”. 

Situația lui Ponta, Grindeanu și Ivan

Secretarul general al PSD a precizat: ”Sorin Grindeanu nu mai este membru PSD, am văzut și astăzi discuții în presă referitor la aceste aspecte, vă pot comunica faptul că înaintea începerii ședintei de Birou Național am consultat baza electronică de date a PSD și am găsit că nu se mai regăsesc în rândul membrilor de partid domnii Victor Ponta și Cătălin Ivan. Dl Sorin Grindeanu încă era în baza centrală de date, pentru că posibilitatea de introducere sau de scoatere din baza de date aparține organizației județene din care parte. Acesta este un aspect pe care-l vom lămuri la Timișoara mâine după-amiază”. 

În ceea ce privește înlocuirea lui Sorin Grindeanu de la vârful PSD Timiș, Marian Neacșu a făcut următoarele precizări: ”Au fost discuții exploratorii ca, până la momentul la care un for politic care poate să ia o astfel de decizie în cadrul partidului, BPN sau CExN, să se stabilească o președinție interimară. Dl Căprar, în calitate de președinte al organizației PSD Arad și domnul Andea, vicepreședinte al organizației județene, să coordoneze activitatea. Am decis că este nevoie de mai mult de atât, motiv pentru care o să merg la Timișoara și o să identificăm o soluție pentru o persoană care să preia statutar funcția de președinte interimar al organizației”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel