De ce Tily Niculae, "Roxana" din "La bloc", și-a înscris fiica la o școală privată: "Poate să fie poleită cu aur, că dacă acel copil nu își dorește să învețe..."

Facebook, Tili Niculae
Facebook, Tili Niculae

Tily Niculae a recunoscut că face "un efort" pentru a-și ține copiii în sistemul de învățământ privat.

Actrița este căsătorită cu Dragoș Popescu și au împreună doi copii, pe Sofia și pe Radu. De curând, Tily Niculae a dezvăluit că micuța merge la o școală privată, în timp ce fratele ei învață la o grădiniță de stat.

Cum a luat această decizie

Vedeta a explicat că înainte de a naște al doilea copil a dorit să îi ofere primului cea mai bună educație și astfel a optat pentru învățământul privat.

„În momentul în care am decis școala ei, Radu nu era încă în cărți. Noi ne doream al doilea copil, dar cumva nu se întâmpla și ne-am gândit că nu o să se mai întâmple. Am zis că e singurul copil și că trebuie să aibă într-un loc continuitate, ca noi să nu mai plătim suplimentar orele de engleză, am mers strict după acest considerent. După care am rămas însărcinată cu Radu. Mai târziu ar fi fost puțin cam ciudat să muți un copil pentru că a venit celălalt.', a mărturisit Tily Niculae pentru unica.ro.

În schimb, actrița a recunoscut că este o provocare să îți permiți să îți ții copilul la o școală privată, având în vedere costurile considerabile. Cu toate acestea, a subliniat faptul că, indiferent de tipul de instituție de învățământ, aspectul crucial constă în performanța adecvată a profesorilor și implicarea elevilor la orele de curs. „Este un efort pentru a ține un copil într-o școală privată. Cred că acolo unde oamenii își fac treaba bine nu contează dacă e stat sau privat. Și, de asemenea, acolo unde copilul dorește să învețe. Poate să fie școala poleită cu aur, că dacă acel copil nu își dorește să învețe, tot degeaba', a mai spus actrița, pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel