De ce îi dă Nicolescu în judecată pe Andreea Paul și Iancu

Foto: captură Realitatea Tv
Foto: captură Realitatea Tv

Președintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaților, Iulian Iancu, l-a acuzat pe ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, în ediția de miercuri a emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv, că din funcția guvernamentală pe o ocupă nu reprezintă interesele României, ci pe cele ale unei companii private. În aceeași emisiune, deputatul PNL Andreea Paul, economist de profesie, l-a numit pe Nicolescu "trădător". Ministrul tehnocrat al Guvernului Ponta a anunțat a doua zi că îi dă în judecată pe cei doi parlamentari pentru insultă și calomnie

Invitații ediției de miercuri a emisiunii "Jocuri de Putere" au dezbătut subiectul amânării renegocierii redevențelor și situația resurselor energetice ale României.

"Definiția statului slab este triada tinerilor trădători Nicolescu-Petrescu-Ponta. Asta înseamnă statul slab astăzi în România. Dezinteresați, ei căpușează bugetul de stat, nu actorul de stat, el își face treaba. Iar profitul, nu e distribuit acționarilor, este este în mare parte păstrat în companie", a spus Andreea Paul.

Răzvan-Eugen Nicolescu îi dă în judecată pe Iulian Iancu și Andreea Paul Vass

Iulian Iancu a declarat că "experiența de astăzi a fost extrem de tristă și s-a transformat într-o premieră, în Parlament, pentru că un ministru al cabinetului s-a dovedit a nu reprezenta interesele cabinetului și și-a permis ca în Parlamentul României să mintă și să aducă probe mincinoase în încercarea de a salva propria lui declarație și propria lui imagine, în detrimentul adevărului". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel