Daniel Zamfir (PNL), răspuns după ce a fost acuzat că face jocul PSD

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir, senator PNL, a răspuns celor care l-au acuzat că face jocul PSD.

"Pentru cei care au sărit să mă atace că fac jocul PSD, redau mai jos ce spune noul președinte al PNL:

'In nicio tara civilizata un premier care este sustinut de un partid, in momentul in care partidul ii retrage sprijinul nu se cramponeaza de putere. Atitudinea actualului premier este deplasata, irationala si nu face altceva decat sa adanceasca criza politica creata de Dragnea si de aliatii lui".

P.S. N-am făcut parte din echipa niciunui candidat la șefia PNL, nu candidez mâine la nicio funcție, dar sincer, nu pot sa nu constat că după o lunga perioada de comportamente useriste la vârful partidului, mă regăsesc în poziția președintelui partidului meu!", a fost mesajul lui Daniel Zamfir.

[citeste si]

Anterior, senatorul PSD mai scrisese pe Facebook: "Un ciudat, un frustrat și un băiețaș au ocupat Guvernul României! Că sunt ridicoli, e treaba lor! Că au emis deja un act ilegal-numirea lui Victor Ponta în funcția de Secretar General al guvernului- ar trebui sa fie și treabă noastra, a PNL, indiferent cate avantaje politice am avea din războiul asta nebunesc din PSD. Poziționarea PNL de partea legalității, a principiilor democratice trebuie sa fie necondiționată! Un principiu de baza al democrației e si acela că orice prim ministru care își pierde sprijinul partidului care l-a numit, pleacă a doua zi! Așa e in democratie, ne place sau nu, ne avantajează politic sau nu!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel