Daniel Suciu: Provocare. Vreau să găsim soluții

MDRAP
MDRAP

Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a transmis un mesaj cu privire la una dintre provocările cu care se confruntă România. 

"O mare provocare pentru țara noastră este cea a decalajelor regionale și vreau să găsim soluții pentru depășirea acestora. De aceea am găzduit astăzi la sediul MDRAP workshop-ul Soluţii pentru dezvoltare – promovarea incluziunii financiare organizat de Institutul Aspen. Cred că în fiecare zi se întâmplă ceva bun în comunitățile din România, lucru datorat și programelor derulate de MDRAP, fie că vorbim de cele cu fonduri guvernamentale, fie că vorbim de cele cu fonduri europene. Iar creșterea economică ne confirmă asta.

În același timp, știu că mai avem mult de muncă iar pentru asta avem nevoie de soluții. I-am asigurat pe reprezentanții mediului public și privat prezenți astăzi la eveniment de toată deschiderea și de tot sprijinul meu în orice demers ce are ca rezultat concret o viață mai bună pentru toți cetățenii, indiferent de zona în care trăiesc", transmite ministrul Daniel Suciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel