Stadioane Steaua şi Rapid, stadiul lucrărilor. Daniel Suciu şi Gică Popescu, verificări pe teren

Mihai Ciobanu / 10 iul 2019 / 23:47 Salveaza PDF Comentarii
Stadion
Descriere foto: Stadion

Astăzi, Vasile-Daniel Suciu şi Gheorghe Popescu au vizitat cele 3 stadioane pe care se vor desfăşura meciuri în timpul Campionatului European de Fotbal 2020 şi au prezentat stadiul lucrărilor în cadrul unei conferinţe de presă.

"Este extrem de important să urmărim în continuare termenele şi să verificăm în mod constant stadiul şi calitatea execuţiei lucrărilor la aceste obiective, nu numai pentru a ne respecta angajamentele, ci şi pentru a beneficia de baze sportive moderne, sigure şi eficiente, care să ridice Bucureştiul la un nivel de infrastructură sportivă similar cu cel al marilor oraşe europene", a subliniat viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu.

La Stadionul Steaua lucrările de infrastructură s-au executat în proporţie de 95%, iar în acest moment, se desfăşoară lucrări la partea de suprastructură a stadionului. Pentru Stadionul Giuleşti au fost finalizate lucrările de demolare a construcţiei vechi, se execută lucrări pentru incinta de piloţi foraţi, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să fie obţinută Autorizaţia de Construire.

Totodată, au fost finalizate lucrările de demolare a construcţiilor existente pe Stadionul Arcul de Triumf, iar luni, 8 iulie a.c., au început lucrările de infrastructură la acest stadion (săpătura şi fundaţiile de beton armat).


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22