DANIEL FLOREA, semnal pentru funcționarii Primăriei Sectorului 5

DANIEL FLOREA (PSD), primarul ales al Sectorului 5, a transmis în cadrul interviului acordat pentru DC News un semnal clar pentru funcționarii primăriei condusă timp de patru mandate de Marian Vanghelie. 

Întrebat la DC News LIVE dacă va păstra vechea echipă de funcționari din Primăria Sectorului 5 sau va prefera să lucreze alături de oameni noi, Daniel Florea a precizat: "Într-o colaborare e nevoie de doi. Voi vedea după ce voi avea discuții cu ei. Unii vor dori să rămână, unii vor dori să plece.

Nu mă duc acolo nici să mă răzbun pe cineva, nici să dau pe cineva afară, voi încerca să colaborez în cei mai buni termeni posibili cu toți oamenii care vor dori să colaboreze și să ridicăm nivelul sectorului 5.

[citeste și]

Nu am absolut niciun fel de party-pris, nu am vreo echipă de oameni pe care vreau să-i aduc și să-i pun acolo, nu vreau să schimb pe X cu Y. Nu există așa ceva.

Vreau numai să lucrăm împreună și să se vadă din prima săptămână că e o administrație nouă, care e pusă pe treabă la sector", a declarat Daniel Florea.

Urmărește declarația lui Daniel Florea, de la minutul 29:34

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel