Daniel Constantin, sprijin pentru Grindeanu: Moment de cotitură

Preşedintele partidului Pro România, Daniel Constantin, afirmă că va susţine în continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu şi apreciază că situaţia din prezent este "un moment de cotitură pentru România", scrie Agerpres.

"Eu, spre deosebire de Dragnea şi de Tăriceanu, nu îmi schimb opinia şi angajamentul! Voi susţine în continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu, din simplul motiv că este un om onest care iubeşte România mai mult decât propria funcţie sau beneficiu", scrie Daniel Constantin pe Facebook. 

Preşedintele Pro România apreciază că deciziile Coaliţiei au fost luate "de două persoane, în mod discreţionar". 

"Ce am spus în ultimele luni se confirmă, din păcate pentru stabilitatea României! Astăzi este clar pentru toată lumea că toate deciziile Coaliţiei, toate deciziile care au influenţat activitatea guvernamentală, au fost luate de două persoane în mod discreţionar - de Liviu Dragnea şi de complicele acestuia, de Călin Popescu Tăriceanu. De la numirea miniştrilor şi până la cele mai controversate decizii, singurii responsabili sunt Dragnea şi Tăriceanu!", adaugă Constantin. 

El îi îndeamnă pe cei care au aceleaşi opinii să i se alăture. 

"Astăzi este un moment de cotitură pentru România, pentru viitorul nostru, al tuturor. Eu m-am opus abuzului şi minciunilor lui Tăriceanu în ALDE, m-am opus unui mod arhaic de a face politica, unui om care a călcat în picioare principiile democratice obligatorii oricărui partid! Astăzi, toţi cei care simt şi gândesc la fel ca mine sunt bineveniţi alături de mine şi colegii mei! Este sfârşitul unui astfel de mod de a face politica, sfârşitul politic al celor care gândesc aşa!", scrie, pe platforma de socializare, preşedintele Pro România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel