Dăncilă, mesaj pentru Iohannis, în direct, la tv

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a vorbit despre relația pe care o are cu președintele României, Klaus Iohannis, și i-a transmis un mesaj, în direct, la România TV.

M-aș fi așteptat de la domnul președinte să fie președintele tuturor românilor și să dea dovadă de acea imparțialitate pe care trebuie să o aibă orice președinte al României.  

S-a intrat în logica de campanie și domnul Iohannis deja și-a anunțat candidatura. Mă aștept în următoarea perioadă la această luptă politică. Cred că va bloca orice. Domnul președinte e în campanie electorală și cu siguranță aceste blocaje vor fi tot mai multe.

Vreau să fac o referire la acel pact pe care l-au semnat partidele. Acel pact era un proiect care propunea anumite măsuri și creșterea rolului României în UE. Noi nu am spus că nu suntem de acord cu ce este în pact, ba chiar am propus înființarea unei Comisii încât să avem un referendum înainte de alegerile prezidențiale astfel încât să transpunem cele votate la referendum.

Atunci când vorbești de un pact înseamnă că vorbești de consensul tuturor forțelor politice, mai ales că acest pact vine din partea președintelui. În condițiile în care acest pact a apărut fără o discuție prealabilă, fără propunerile altor partide, nouă ni s-a părut că abordarea nu este corectă. Printre propunerile cu care am venit sunt cele referitoare la dublu standard, participarea României la luarea deciziilor.

Am văzut că domnul președinte nici măcar nu a dat un semnal că ar agrea sau nu aceste lucruri, în rest nu a ezitat să acuze PSD.

Eu îi garantez că PSD se va întări și dacă am pierdut o luptă nu înseamnă că am pierdut și războiul, a spus prim-ministrul Viorica Dăncilă, în emisiunea Andreei Crețulescu, de la România TV.

Vezi și: Ponta, la Congresul PSD. Dăncilă s-a decis dacă îl invită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel