Dana Chera se ÎNTOARCE în televiziune. Propunerea a lăsat-o MUTĂ: ”Stai jos, vreau să-ți spun ceva”. Vezi la ce POST

Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera, fostă Grecu, se întoarce în televiziune. Când a primit propunerea, mărturisește că prima ei reacție a fost tăcerea. 

Dana Chera revine în casele oamenilor prin intermediul postului Etno TV, acolo unde Marius Huc este director de programe. El a și fost cel care a sunat-o pe Dana Chera și i-a spus: ”Stai jos, că vreau să-ţi spun ceva”. Prima reacție a îndrăgitei realizatoare TV a fost tăcerea: ”Am tăcut, nu am zis nimic.” 

Relizatoarea TV Dana Chera va avea emisiuni la Etno TV, post de televiziune cunoscut până acum ca fiind nișat, pe muzica populară. Se pare că EtnoTV face pași spre transformarea într-un post generalist, urmând să aibă și o componentă informativă. În acest sens, jurnalista Dana Chera își face loc în grila Etno TV, prin intermediul lui Marius Huc.

Ce spune Dana Chera despre viitorul său la EtnoTV

"Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este ”alergat” de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie informat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor. Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă.” a spus Dana Chera, pentru paginademedia.ro

”Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă.” mai spune jurnalista. 

Dana Chera va realiza două emisiuni la EtnoTV. Prima emisiune va fi transmisă de două ori pe săptămână, în prime-time, între orele 20:00 și 22:00. Va fi o emisiune ce va aborda teme sociale și politice. A doua emisiune va fi una de suflet pentru jurnalistă, fiind abordate teme despre ”starea de bine” și va fi transmisă în weekend. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel