Dan Tănasă, în STRADĂ: Voi fi singurul protestatar

Jurnalistul Dan Tănasă a decis să iasă în stradă. Va fi singurul protestatar.

Dan Tănasă va protesta în fața Primăriei Sfântu Gheorghe față de modul inacceptabil în care este tratat antrenorul de gimnastică Liviu Botoș de către autoritățile locale din județul Covasna.

”Mâine, 23 august 2019, în intervalul 09:00 - 11:00 voi organiza o acțiune de protest în fața Primăriei Sfântu Gheorghe față de modul inacceptabil în care este tratat antrenorul de gimnastică Liviu Botoș de către autoritățile locale din județul Covasna. Protestul este organizat de subsemnatul și va avea un singur participant, respectiv subsemnatul”, a anunțat Dan Tănasă.

Copiii din Sfântu Gheorghe nu mai au unde să practice gimnastica. Sala de la Liceul „Mikes Kelemen" din Sfântu Gheorghe este într-o stare avansată de degradare. Antrenorul și părinții copiilor înscriși la gimnastică au solicitat, în luna mai a acestui an, printr-o petiție semnată de 200 de persoane, sprijinul autorităților locale în acest sens. Din păcate, nu s-a găsit nicio rezolvare. Din acest motiv, Dan Tănasă a decis să iasă în stradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel