Dan Şova: Robert Turcescu minte. Posibil şi-a confundat calitatea de turnător cu cea de ofiţer acoperit

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a spus că el nu crede că Robert Turcescu este sau a fost ofiţer acoperit, explicând, în sprijinul afirmaţiilor sale, că Parchetul nu s-a sesizat în acest caz, aşa cum ar fi fost legal.

"Nu cred că Robert Turcescu este sau a fost ofiţer acoperit al unui serviciu la pregătirea pe care o are. Este posibil să-şi fi confundat calitatea de furnizor de informaţii cu cea de ofiţer acoperit, calitatea de turnător cu cea de ofiţer acoperit. Dacă ar fi fost, ar fi ştiut că în faţa judecătorilor nu avea nimic de mărturisit decât să explice de ce a încălcat legea, deconspirându-se", a comentat Dan Şova, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

În sprijinul afirmaţiilor sale, purtătorul de cuvânt al PSD spune că, dacă Turcescu ar fi fost, într-adevăr, ofiţer acoperit, atunci Parchetul s-ar fi sesizat şi fostul jurnalist s-ar fi ales cu dosar penal.

Citește și: PONTA OFIȚER ACOPERIT. Şova despre suspendarea lui Băsescu: E atribuţia Parlamentului

"Dacă ar fi fost real, Pachetul General s-ar fi autosesizat, ori Parchetul s-a autosesizat, a cercetat şi a spus că nu este cazul să facă absolut nimic, ceea ce înseamnă că domnul Robert Turcescu nu este ofiţer acoperit, pentru că astăzi ar fi avut dosar penal. Nu s-a întâmplat treaba asta, pentru că pur şi simplu nu este ofiţer acoperit.

"El a făcut o scenetă, minte", a încheiat Şova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel