Dan Șova traduce o declarație făcută de Marian Petrache (PNL)

dan sova
dan sova

Declarația secretarului general al PNL, Marian Petrache, referitoare la faptul că ACL nu este pregătită să guverneze, nu a rămas netaxată de adversarii politici.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Iliescu, dezvăluiri despre o discuție pe bricul Mircea: Am rămas STUPEFIAT. M-am abţinut să reacţionez cum aș fi fost tentat

Dan Șova consideră că Marian Petrache recunoaște că Iohannis și ACL nu sunt capabili să conducă țara.

"Declarațiile numărului doi din PNL, Marian Petrache, care afirmă că în eventualitatea în care Klaus Werner Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale, va coabita cu actualul guvern, sunt o recunoaștere a incapacității ACL și a lui Iohannis de a conduce țara. Practic, nici măcar conducerea PNL nu crede în promisiunile de campanie ale celui pe care îl sprijină să ajungă Președintele României.

Asta înseamnă că și PNL recunoaște că trebuie să se guverneze pe baza actualului program, cel asumat de USL în 2012, pe baza căruia România a avut în 2013 cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, de 3,5%, semnalele de până acum indicând o evoluție bună și pentru anul 2014.

Având în vedere că nici măcar oamenii apropiați lui Iohannis nu au încredere în capacitatea sa de a fi un bun lider, de ce ar avea restul românilor? Acest gest de sinceritate facut de Marian Petrache ne spune un singur lucru – este nevoie de Victor Ponta președinte și de continuarea actualei filozofii de guvernare, axată pe creșterea economică, crearea de locuri de muncă și grija față de oamneni", a afirmat Dan Șova, scrie Pesurse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel