EXCLUSIV  Dan Barna, președintele USR, la DC NEWS

Deputatul Dan Barna este invitatul de marți, 1 mai 2018, la DC NEWS.

Dan Barna este invitatul de marți, 1 mai 2018, la Interviurile DCNews. Deputatul USR și președintele formațiunii politice va răspunde întrebărilor DCNews în interviul difuzat marți, de la ora 11:00. 

Dan Barna va aborda subiectele politice ale momentului din România, conflictul dintre Palatul Victoria și președintele Klaus Iohannis, viitoarele alegeri europarlamentare, dar și strategia USR. Totodată, Dan Barna va discuta și despre tema referendumului care urmează în ceea ce privește definirea căsătoriei, precizând care este poziția Uniunii Salvați România.

Urmăriți interviul DCNEWS.RO cu președintele USR Dan Barna pe site-ul DCNEWS.RO sau pe pagina de Facebook DCNews, marți, 1 MAI 2018, de la ora 11:00.

Dan Barna 

Dan Barna are 40 de ani. El este formator, avocat şi evaluator independent de proiecte Phare. În perioada mai- noiembrie 2016 a fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea i-a fost șef. 

În prezent Dan Barna este deputat în Parlamentul României, ales pe listele USR, dar și președintele formațiunii după plecarea lui Nicușor Dan.

[citeste si] 

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel