Dacian Cioloș: 'Este inadmisibil'. Victor Ponta: 'Reacție demagogică'

Dacian Cioloş consideră că este inadmisibil modul în care a fost realizat reportajul Sky News privind traficul de arme în România. El a spus că a cerut ca autorităţile române să ia poziţie faţă de reportajul Sky News întrucât este vorba de o denigrare a României.

Victor Ponta a spus că reacția lui Dacian Cioloș este de politician.

"Reacția domnului Cioloș este de politician, o reacție demagogică. 'O să luăm noi măsuri contra lui Sky News'... Păi stați așa... eu citesc presa din România și zilnic sunt articole despre Orban, Erdogan etc. Ar înseamna să protesteze și ambasadorii în fiecare zi. Până la urmă, presa e presă. Cred că cei de la Sky News au inventat o poveste. Se întâmplă deseori și în România. Noi suntem țara în care un post de televiziune a prezentat o filmare cu niște oameni care muriseră deja în faimosul accident de elicopter de la lacul Siutghiol și... cereau ajutor și iată că nu au mai pățit nimic acei jurnaliști. Invenția este invenție.

[citeste si]

Cele mai multe lucruri rele în presa internațională despre România sunt scrise de români. De data asta un englez ne-a luat de fraieri, dar de obicei cele mai rele lucruri în presa internațională sunt scrise de români. Dacă era un atac contra unui politician român, imediat preluau ai noștri din Sky News. Nu conta că nu e adevărat. O înscenare pe care o facem și noi în România. Ce o să facă domnul Cioloș? O să ocupe sediul de la Sky News? Cei de la Sky News nici nu cred că știu unde este România", a zis Victor Ponta la "Subiectiv", emisiune realizată de Răzvan Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel