CUTREMUR 28 octombrie 2018. Astrolog, mesaj înainte de seism

Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț

Ioan Burculeț, specialist în astrologie, fiind cel care a prevăzut numeroase arestări neaşteptate, inclusiv cele ale Elenei Udrea şi Alinei Bica, scrisese de cutremure pe blogul său.

„Fenomenele meteorologice vor fi extreme. România se poate confrunta cu valuri de căldură, inundații, vânt puternic și intensificarea mișcărilor seismice după cum bine am menționat și în previziunile anului 2019 pentru România”, scrisese Ioan Burculeț pe blogul său, Constelația Destinului, mesaj reluat pe Facebook.

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminică dimineaţa, la ora locală 3:38, în zona seismică Vrancea.

Seismul a avut loc în judeţul Buzău, nu în Covasna cum a anunţat anterior INFP, iar adâncimea la care s-a produs a fost şi ea revizuită la 150 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (17 km), Covasna (33 km), Întorsura Buzăului (37 km), Târgu Secuiesc (48 km) şi Vălenii de Munte (53 km).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel