Cumpănașu, URLETE la România TV: ”Îți fac plângere penală”. Pavel Abraham: ”Ce ai făcut tu pentru România?”

Scutaru Cristina / 04 sep 2019 / 21:46 Salveaza PDF Comentarii
RTV
Descriere foto: RTV

Alexandru Cumpănașu și-a ieșit din minți, miercuri seară, la România TV, într-un dialog cu avocatul Pavel Abraham.

Alexandru Cumpănașu nu-l lăsa pe Pavel Abraham să-și spună punctul de vedere și vorbea doar peste el în încercarea de a-l acoperi. ”Cu un infractor din Poliție nu vreau să vorbesc”, i-a spus Alexandru Cumpănașu lui Pavel Abraham. În replică, acesta din urmă a zis: ”Să îți fie rușine!”

Alexandru Cumpănașu l-a amenințat că îi face plângere penală: ”Ați mai fost cercetat pentru infracțiuni din MAI. Protejați niște interlopi și infractori”. ”Ce ai făcut tu pentru România?”, i-a replicat avocatul.

Alexandru Cumpănașu s-a supărat când Pavel Abraham l-a întrebat câți bani a plătit la hotelul MAI ”fiind cazat gratuit”. Unchiul Alexandrei, fata dispărută din Caracal, a zis că nu a stat cazat acolo nicio zi.

”Ați patronat sistemul acesta nenorocit împreună cu alți generali, iar acum vă permiteți să veniți, în fața noastră, ca avocat! Clanurile nu au apărut astăzi!”, a mai zis Alexandru Cumpănașu.

”De ce aducem astfel de oameni la televizor?”, a spus Pavel Abraham, cu referire la Alexandru Cumpănașu.

Dialogul dintre ei de la România TV, din emisiunea lui Victor Ciutacu, a fost greu de urmărit pentru că Alexandru Cumpănașu țipa acoperindu-l pe Pavel Abraham care încerca să dea replici.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25