Cum va vota PP-DD în Parlament declarația pentru demisia lui Băsescu

Dan Diaconescu a dezvăluit cum va vota grupul parlamentar al PP-DD, miercuri, la şedinţa Parlamentului, cu privire la declaraţia prin care i se cere demisia de onoare preşedintelui Traian Băsescu.

"Mâine, grupul PPDD va vota pentru demisia domnului preşedinte Traian Băsescu, va vota în favoarea rezoluţiei propuse de unii lideri ai Parlamentului deja. Vom vedea la capătul şedinţei de mâine cine sunt ceilalţi parlamentari, cine sunt celelalte partide româneşti care sunt alături de PP-DD sau sunt în sensul acesta al alianţei anti-Băsescu, împotriva domnului Traian Băsescu", a declarat Dan Diaconescu, marți, într-o conferință de presă.

El a adăugat că "aşteaptă cu mult interes" votul de miercuri din Parlament.

"Pe de altă parte, aşteptăm cu mult interes votul de mâine, pentru că adineaori s-a mai produs o premieră aici în Parlament, în sensul că două legi organice au picat fiindcă foarte mulţi parlamentari de la UDMR şi de la UNPR, fie nu au votat, fie s-au abţinut, fie au votat împotriva acestor legi. Prin urmare vom vedea dacă începând de mâine încolo se va constitui şi o nouă coaliţie guvernamentală sau se va întâmpla un seism în sânul actualei coaliţii. Aşadar, noi suntem pregătiţi pentru orice şi vom vedea de mâine după-amiază încolo ce se va întâmpla pe scena politică românească", a continuat Dan Diaconescu, potrivit Mediafax.

Vezi și: Parlamentarii PDL vor absenta de la adoptarea declarației pe tema președintelui Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel