Urmărește emisiunea live


Cum să arăți mai tânără cu 10 ANI. 10 TRUCURI pentru a păcăli vârsta

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Cum să-ți ascunzi vârsta. 10 trucuri pentru 10 ani în minus.

Multe femei vor să-și ascundă vârsta prin felul în care arată sau se îmbracă.

Trecerea timpului începe să se vadă și pe tenul nostru, dar pentru a păcăli aceste modificări, există câteva trucuri care ajută pe oricine.

1. Ai grijă la postură

O postură bună te ajută să pari mai înaltă, mai subțire și mai tânără, spune un medic ortoped din New York. Dacă nu facem un efort conștient de a ne regla postura, petrecem mult timp cocoșați când stăm la birou sau cu telefoanele în mână. Îmbunătățirea posturii în același timp cu înaintarea în vârstă nu numai că te ajută să pari mai tânără, ci are o mulțime de beneficii pentru sănătate.

2. Dă-ți cu cremă SPF și pe mâini

Deși multe dintre noi știm că trebuie să ne dăm cu SPF în fiecare zi pe față, indiferent dacă e soare sau înnorat, uităm deseori de mâini.

Razele UV accelerează apariția ridurilor și a petelor pigmentare, putând contribui la un aspect îmbătrânit. O față tânără și mâini îmbătrânite nu fac casă bună împreună

3. Mănâncă alimente cu efect anti-îmbătrânire

Un dermatolog a dezvăluit că anumite alimente au proprietăți anti-îmbătrânire, iar cele care au efect antioxidant ajută la strălucirea pielii.

Rodiile, fructele goji și cele de pădure sunt printre cele mai bune, în timp ce zahărul și alimentele procesate nu fac rău numai organelor interne, ci și pielii.

4. Zâmbește mai des

Un neuropsiholog susține că oamenii care zâmbesc mai mult au tendința de a fi percepuți mai tineri. Când ești fericit, fața îți strălucește. Zâmbetul contribuie și la îmbunătățirea stării generale a sănătății.

5. Fă sport

Sportul este extrem de important pentru piele și corp, iar exercițiile fizice făcute în mod regulat te ajută să pășești cu încredere, să ai o postură bună și să pari astfel mai tânără.

6. Dormi suficient

Somnul este unul dintre cele mai bune "tratamente" anti-îmbătrânire. Dacă dormi prost sau insuficient, pielea nu are timp să se refacă după ce a fost expusă la soare sau la radicalii liberi.

Somnul de frumusețe nu este un mit, corpul se repară în timp ce dormi, iar un somn de calitate se va vedea și pe pielea ta, ceea ce te va ajuta să ai un aspect întinerit.

7. Ai grijă de tenul tău

Un dermatolog din Miami sugerează să memorăm un ABC al pielii, adică o rutină zilnică de în grijire a tenului din care să nu lipsească antioxidanții, cremele cu SPF și serumul cu vitamina C, toate de folos în repararea pielii și în ștergerea semnelor de îmbătrânire de pe chip.

8. Mănâncă multe legume și fructe

O dietă bogată în antioxidanți ajută la sporirea producției de colagen, la lupta cu radicalii liberi și cu daunele făcute de soare. Mai multe fructe și legume consumate înseamnă automat și o "hrană" sănătoasă pentru piele.

9. Renunță la fumat

Este cunoscut că fumatul este unul dintre viciile care distrug rapid organismul. Substanțele din țigpri au efecte nedorite și la nivelul pielii, transformându-i aspectul într-unul tern, uscat și obosit.

10. Bea apă și hidratează-ți pielea

Hidratarea nu te ajută numai să fii sănătoasă la interior, ci se vede și la exterior, mai precis pe fața ta. O piele deshidratată este mai predispusă la acnee, iritații și roșeață.

Pe lângă lichidele pe care trebuie să le bei, ai grijă și la alegerea produselor cosmetice folosite. Unele cu acid hialuronic sau ceramide îmbunătățesc textura pielii și ajută la refacerea barierei naturale. Nu uita, o piele hidratată te va ajuta să pari mai tânără, potrivit peroz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel