Cum îţi poţi accesa datele din contractul de muncă. Românii care folosesc această platformă au toate informaţiile

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Angajații români vor avea acces la contractul de muncă. Iată cum!

Românii vor putea afla ce informații doresc, anunță ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării. Autorităţile au demarat un proces de conectare între Ghişeul.ro şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, astfel că fiecare cetăţean va avea acces la contractul individual de muncă.

Acces la contractul de muncă prin Ghișeul.ro

Anunțul a fost făcut de ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja, la dezbaterea „Acordul cadru naţional al partenerilor sociali privind digitalizarea relaţiilor de muncă”. „Împreună cu ADR, noi, ca minister, am investit foarte mult efort în câteva instrumente de digitalizare. Şi cred că le folosiţi, nu zilnic, dar oricum, în mod uzual. Ghişeul.ro. este o platformă care are 1,7 milioane de utilizatori astăzi. Aş vrea să aibă 20 de milioane sau 15 milioane. Dar, oricum, faţă de acum 2 ani, cred că a dat câteva sute de mii, iată că astăzi numărul a crescut la 1,7 milioane de utilizatori şi vă spun că avem un efort constant de a adăuga funcţionalităţi pe această platformă.

Dacă nu aţi experimentat cum poţi să îţi iei un cazier judiciar online gratuit în 3 minute, lucru care înainte îţi lua o oră, să te duci până la secţia de poliţie, să baţi în geam şi să depinzi de programul unui funcţionar public, vă rog s-o faceţi. Sunt mulţi oameni care şi-au făcut cont pe ghişeu.ro. ca să-şi scoată cazierul, după care au observat că au şi plăţi de făcut la bugetul local şi la bugetul de stat, la ANAF." a spus ministrul Burduja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel