Cum i-a mulțumit Antonescu medicului ”cu ochii bulbucați”, după formularea lui Băsescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a fost prezent, marți, la Galați, cu ocazia lansării candidaților USL Galați la alegerile locale, susținând că se simte mândru de faptul că politica i-a oferit ocazia de cunoaște oameni ”extraordinari”, asemeni medicului Nicolae Bacalbașa și nu numai, alături de care poate porni ”bătălia pentru eliberarea României”.

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, a participat, de Ziua Muncii, la Galați la lansarea candidaților USL la alegerile locale din iunie, și a transmis ”tuturor celor care muncesc cinstit și celor care vor să muncească în România”, urări de ”La mulți ani!”, precizând că ”a respecta munca, sub orice formă a ei, a crea, prin politici și măsuri înțelepte, inteligente și cinstite, locuri de muncă și posibilitatea de a munci, a răsplăti corect munca în sistemul privat, în sistemul bugetar - toate aceste lucruri sunt esența politicii”.

Potrivit liderul liberal, deși USL reunește partide diferite, dar și doctrine și istorii diferite, faptul că împreună împărtășesc aceeași filosofie despre politică, despre muncă și despre oamenii care trăiesc din munca și din activitatea lor cimentează existența Uniunii Social Liberale , care ”este azi speranța României”.

”În februarie 2011, atunci când semnam actul de naștere al acestei construcții politice, spuneam că ea va dura, că ea va câștiga și că ea va construi în România și pentru români. Mulți s-au îndoit, dar ne-am ținut de cuvânt. Uniunea Social Liberală există mai puternică și mai unită ca oricând”, a susținut Antonecu la Galați.

Amintind că răsturnarea Guvernului Ungureanu a însemnat de fapt câștigarea a două bătălii, căderea unui guvern care-și ”bătea joc de această țară”, respectiv, bătălia pentru încrederea în interiorul USL, Crin Antonescu a dorit să le mulțumească tuturor celor care au luptat și au avut încredere într-o ”alianță politică imbatabilă”.

”Vreau să le mulțumesc în fața dumneavoastră unor oameni care la Galați au construit cu migală, cu răbdare, cu înțelegere un mecanism și o alianță politică imbatabile”. Îi mulțumesc colegului și prietenului meu Dan Nica, președintele Partidului Social Democrat Galați. Îi mulțumesc domnului președinte al Partidului Conservator Galați, domnul Durbacă. Îi mulțumesc prietenului și colegului meu, cu care colaborăm și cu care ne sprijinim în Partidul Național Liberal de 20 de ani, îi mulțumesc lui Victor Paul Dobre”, a spus liderul PNL.

De asemenea, Crin Antonescu a mulțumit în special medicului Nicolae Bacalbașa, pe care președintele Traian Băsescu l-a numit ”doctorul cu ochii bulbucați”.

”Le mulțumesc tuturor oamenilor de pe această scenă cu care eu mă mândresc. Le mulțumesc, în mod special, lui Marius Stan și doctorului Bacalbașa pentru că ne vor reprezenta în această luptă. Mă onorează să fiu coleg de baricadă, de alianță, de obiective și idealuri cu un campion ca Marius Stan și cu un om extraordinar, profesionist, erudit, cu inima deschisă către oameni ca domnul doctor Bacalbașa. Este una din bucuriile puține pe care politica ți le oferă și anume aceea de a cunoaște oameni extraordinari și de a împărtăși cu ei aceste lucruri pe care vrei să le faci pentru țara ta, pentru oamenii de lângă tine, pentru comunitatea sau națiunea ta. Nu am niciun fel de îndoială că acești oameni vor câștiga cu sprijinul dumneavoastră, prin votul dumneavoastră. Problema mea, ca și a lor, este cum să facem împreună, fiecare de unde ne vom afla, de la Consiliul Județean Galați, domnul Bacalbașa, de la Primăria Municipiului Galați, domnul Stan, din Guvernul României, gălățeni, nu pot încă să dau nume sau din alte părți, cum facem ca Galațiul să redevină unul din centrele cele mai puternice de dezvoltare și de nivel de viață din România. Acesta este scopul nostru și pentru asta lucrăm”, a mai precizat președintele PNL, menționând că, după ce România va fi ”eliberată”, eforturile trebuie canalizate spre făurirea unei țări unite, asemeni unei familii.

”Ducem o bătălie, o bătălie pentru eliberarea României și trebuie să fim pregătiți ca după ce eliberăm România, să unim România, să lucrăm toți, cu toate puterile noastre, pentru această țară ca pentru fiecare dintre noi, ca pentru familia noastră”, a conchis președintele PNL, Crin Antonescu, la Galați.

”doctorul cu ochii bulbucați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel