Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în 45 de zile

foto Instagram Nicoleta Luciu
foto Instagram Nicoleta Luciu

Iată care sunt cele două feluri de mâncare care nu i-au lipsit Nicoletei de pe masă cât timp a ținut regim!

Nicoleta Luciu, în vârstă de 43 de ani, a devenit un adevărat model de inspirație pentru numeroase femei care se luptă cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Cu o voință de fier și o hotărâre neclintită, fost Miss România din 1999 a reușit să piardă peste 30 de kilograme într-un interval de timp remarcabil, transformându-se astfel într-o sursă de motivație pentru milioane de femei, scrie cancan.ro.

Demonstrând că perseverența și disciplina pot duce la rezultate impresionante, Nicoleta Luciu a captat admirația publicului prin transformarea sa fizică remarcabilă. Nu a ținut niciodată diete draconice, ci... doar "cu cap", cum zice ea. Totul alternat cu mișcare, bineînțeles.

Deși a acumulat peste 30 de kilograme în plus în timpul celor două sarcini, Nicoleta Luciu a reușit să revină la silueta sa de invidiat într-un timp surprinzător de scurt. Chiar și în fața provocărilor aduse de maternitate, determinarea și voința sa au ajutat-o să slăbească cât și-a dorit în puțin de două luni. 

Nicoleta Luciu spune că a avut nevoie doar de două alimente-cheie. Sunt sănătoase și, pe deasupra, ieftine. Este vorba despre supa de pui și compotul de mere, în timp ce batoanele fitness pot fi incluse ca opțiune pentru gustare. A avut cinci mese pe zi și a exclus complet consumul de cartofi, paste și orez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel