Culisele întâlnirii Ponta-Hollande. Ce au discutat despre MIRCEA BĂSESCU

Premierul Victor Ponta a dezvăluit ce a discutat despre arestarea lui Mircea Băsescu în relație cu alegerile prezidențiale din acest an, la întâlnirea din Franța. 

"La discuțiile de dinainte de discuție am fost întrebat ce se întâmplă în România (n.r. cu privire la scandalul în care este implicat fralele președintelui, Mircea Băsescu)", a declarat premierul Victor Ponta, precizând că au discutat mai mult despre minorul rrom din Italia, bătut de 12 italieni. 

Premierul Victor Ponta a evitat subiectul Mircea Băsescu. Alessandra Stoicescu l-a mai întrebat o dată despre ce au discutat despre Mircea Băsescu. Victor Ponta a răspuns: "Nu, important e un singur lucru. Toată lumea știe că sunt alegeri prezidențiale și m-au întrebat dacă în România e stabilitate, față de țările din zonă. Le-am spus să fie liniștiți, pentru că în România e stabilitate". 

INTERVIU Alessandra Stoicescu: "Reuniune VITALĂ". Victor Ponta: "Va fi probabil viitorul PREȘEDINTE"

Întrebat dacă au vorbit despre candidatura lui la Președinția României, premierul a spus că "nu, asta o să vorbim în cadru informal". 

Victor Ponta participă la reuniunea informală a şefilor de guverne social-democrate din mai multe state ale Uniunii Europene. El a fost primit sâmbătă dimineaţă de François Hollande. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel