Critici venite din PSD. Grindeanu: Încep să nu mai înţeleg

Sorin Grindeanu afirmă că nu este rolul său să dea replici la criticile aduse în continuare de anumiţi lideri social-democraţi la adresa lui şi a Guvernului, subliniind că adversarii politici ai PSD sunt în afara partidului, nu în interior.

'Daţi-mi voie să nu spun mai multe, decât ce am spus în urmă cu câteva zile, iar eu chiar discut foarte mult cu domnul preşedinte Dragnea. Cred că dânsul a clarificat toate aceste aspecte aseară (marţi seară - n.r.). Eu nu vreau altceva decât să vă spun ceea ce am mai spus de fapt că adversarii politici ai PSD sunt în afara partidului, nu în interior. Sunt un membru de partid de 21 de ani, nu sunt venit de ieri - de azi în PSD. Şi chiar subliniez faptul că toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, încep să nu le mai înţeleg, dar au fost spulberate, din punctul meu de vedere, şi întăresc ce spunea domnul preşedinte aseară prin declaraţiile pe care le-a dat. Restul, daţi-mi voie să nu răspund şi nu e rolul meu să dau replici', a declarat Sorin Grindeanu, miercuri, la Parlament, întrebat cum comentează criticile anumitor lideri social-democraţi la adresa Guvernului, precum şi recenta afirmaţie făcută de Nicolae Bădălău potrivit căreia ar fi nevoie de o altă variantă de premier.

Marţi seara, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că nu a avut şi nu are de gând să îl schimbe din funcţie pe premierul Sorin Grindeanu, dar a punctat că programul de guvernare asumat de PSD şi aliaţii săi nu este unul uşor şi, ca atare, în această perioadă are loc o evaluare a activităţii miniştrilor, care va fi urmată, la final, de o serie de propuneri ce vor fi înaintate spre avizare în Comitetul Executiv Naţional al PSD. Totodată, el a spus că discuţia despre remaniere nu face bine coaliţiei de guvernare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel