EXCLUSIV  Creştere spectaculoasă a bugetului FĂRĂ concedieri. Primarul Florea: Am reuşit

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a explicat ce s-a întâmplat cu corpul funcţionarilor publici de la nivelul administraţiei pe care o conduce, după ce s-a trecut la digitalizare. 

Primarul Daniel Florea a explicat ce s-a întâmplat cu funcţionarii din cadrul Primăriei Sector 5 după ce administraţia locală a fost informatizată iar interacţiunea directă dintre angajaţii primăriei şi cetăţeni s-a redus la minimum.

Edilul a arătat, în cadrul dezbaterii  “Digitalizarea României, prioritate zero! Cum schimbă criza coronavirusului modelul de business?”, organizată de către DC Media Group că a implementat un program de digitalizare, astfel încât cetăţenii să-şi poată rezolva cât mai rapid problemele, chiar de acasă din faţa calculatorului, fără a mai fi nevoiţi să meargă la primărie şi să bată la uşile funcţionarilor. Edilul a spus şi ce s-a întâmplat cu personalul din cadrul Primăriei Sectorului 5, după implementarea programelor de informatizare. 

"Nu s-au redus locurile de muncă. S-a profesionalizat şi eficientizat corpul funcţionarilor publici, motiv pentru care bugetul Sectorului 5 a crescut cu peste 50% în 2018 şi 2019 faţă de anii anteriori", a subliniat primarul Daniel Florea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel