Creştere pensii. Sorin Stanisel, mesaj pentru pensionarii nemulţumiţi

Un bărbat din Petroşani transmite un mesaj pensionarilor care se plâng că în ciuda creşterii pensiilor, preţurile la unele produse din piaţă sunt ridicate.

Sorin Stanisel face o analiză la ceea ce s-a întâmplat cu puterea de cumpărare din 2018, comparativ cu ceea ce s-a întâmplat în perioada tăierilor lui Traian Băsescu. 

" O doamnă se vaită pe profilul meu de facebook că nu contează faptul că de la 01.09.2019 pensiile au crescut cu 15%, pentru că ea cumpără roșiile din piață cu 5 lei.

În primul rând vreau să va spun că mi-am propus să nu mai discut nimic despre ce se întâmplă în România, cu excepția fotbalului, pentru că la fotbal se pricepe toată lumea. Efectiv îmi este scârbă să-mi mai băț gură explicând "p****ii" că pentru ei cea mai bună doctrina este cea socialistă, singură de altfel care împarte avuția statului către cei săraci. Da, știu se fură, de furat fură toți, însă unii singuri mai și împart către "p****e" ceea ce nu s-a furat.

În fine, să revenim la prețul roșilor din piață. În România există un institut numit INS-Institutul Național de Statistica. Acest institut la finalul primului trimestru din fiecare an prezintă un document stufos statistic cu situația din anul anterior, document care conține multe pagini și multe aspecte urmărite din punct de vedere statistic. Ce spune documentul emis la finalul lunii martie 2019? PUTEREA DE CUMPĂRARE în România a CRESCUT în anul 2018 cu 17%. Documentul INS ține cont inclusiv de prețurile la roșii, castraveți s.a. legume.
Ar fi interesant să vedeți ce a spus INS în martie 2011 după ce Băsescu a tăiat salariile și pensiile. Că să nu mai obosiți va spun eu. PUTEREA DE CUMPĂRARE în anul 2010 a SCĂZUT cu 10%.

Să încheiem cu un citat din clasici: "V-am lăsat săraci și proști, va găsesc și mai săraci și mai proști"-Constantin Brâncuși.
Să auzim de bine!", a este mesajul postat de Sorin Stanisel pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel