Cozmin Guşă: Moment penibil pentru Diaconescu, greu pentru Udrea

Anunțul lui Cristian Diaconescu de a demisiona din PMP și de a candida drept independent la Președinție este mai degrabă un moment penibil, spune Cozmin Gușă. În schimb, Elena UDrea a fost lăsată în offside de anunţul lui Cristian Diaconescu.

"Mie mi s-a părut mai cătrănită Elena Udrea, dacă e să facem analiza celor două declaraţii. Probabil că această stare de cătrăneală vine din această surpriză neplăcută oferită de Cristian Diaconescu. Elenei Udrea i-ar fi plăcut ca mâine să îşi ia un vot de candidatură cu un competitor în faţă. În fotbal există jocul la offside. Diaconescu, probabil într-un accent de laşitate, a lăsat-o în offside şi pe Elena Udrea, ca să nu mai spunem că şi el s-a plasat într-o poziţie de offside. Diaconescu a interpretat un monolog prin care nu a convins pe nimeni dintre cei care analizează la rece candidaturile. Cristian Diaconescu ne spune că fuge, dar nu de tot, rămâne preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, care ţine de familia politică Băsescu, din dorinţa de a mai parazita puţin lucrurile. Domnul Diaconescu face asta în urma unor sondaje de opinie care arată că voturile pe care le-ar fi avut au trecut la Monica Macovei, de care electoratul lui Traian Băsescu se simte cel mai bine reprezentat", a spus Guşă.

Citește și: Elena Udrea în cursa prezidențială, o eroare fatală, spune Cristian Preda

"Cristian Diaconescu ştie foarte bine că cea care şi-a asumat propunerea sa de candidatură la prezidenţiale este Elena Udrea, iar Diaconescu aştepta la baza scenei să fie chemat. El a fost propus drept candidat la prezidenţiale. El nu se poate victimiza acum spunând că nu i s-a dat tot ce trebuia să i se dea. Dacă Diaconescu apărea în sondaje cu un scor bun, ar fi fost un candidat de nerefuzat. Din păcate, Cristian Diaconescu nu există şi se victimizează în mod penibil. Diaconescu nu poate să capitalizeze voturile lui Băsescu din partidul lui Băsescu, şi nu pentru că vine din PSD. Domnul Diaconescu a semnat pentru suspendarea lui Băsescu. Eu cred că Traian Băsescu va delimita foarte clar lucrurile în foarte scurt timp, pentru că nu îşi permite să aibă în cursă doi candidaţi." a observat consultantul politic.

Citește și: Bogdan Chirieac: Doamna Udrea trebuie să candideze la președinția României

Azi este un moment în care "un om al sistemului, Cristian Daconescu, îşi trăieşte un moment penibil, diupă părerea mea. Nu îl bănuiam de asemenea isprăvi de proastă factură. Un moment greu pentru Elena Udrea, în schimb un nou început pentru campania elctorală", a mai spus Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel