Cozmin Guşă îl face praf pe Victor Ponta: Va fi lăsat în offside. A făcut un joc de primadonă

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Guşă a avut mai multe declaraţii acide la adresa lui Victor Ponta şi a anunţat care este planul PSD după moţiunea de cenzură, astfel încât liderul Pro România să fie lăsat pe dinafară. 

"Strategia PSD va fi să voteze guvernul PNL, astfel lăsându-l în offside pe Ponta şi pe alţii. Asta e circulara din partid. Vor vota un guvern PNL în minoritate", a spus Cozmin Guşă la Realitatea TV. 

Guşă îl face praf pe Ponta

"În politica românească se aplică principiul libertatea câinelui este dată de lungimea lanțului". O altă rușine, fostul președinte al Tineretului Democrat, Victor Ponta, care astăzi, a făcut toate eforturile ca cei care l-au introdus în Parlamentul României prin vot pe listă. Aici se văd eforturile celor care umblă cu șantajul, iar Victor Ponta este evident un astfel de șantaj pentru că această energia a sa pentru nimic - pentru că ce-o să facă Ponta? - ok, a dat jos Guvernul Dăncilă, în regulă. Are vreo șansă el să intre în vreo combinație de majoritate parlamentară? Nicio șansă!

Klaus Iohannis nu-l vrea, Ludovic Orban nu-l vrea, el singur spune că vrea să facă o chestie împotriva firii, împotriva naturii, să facă majoritate cu PSD care nu-l vrea (la ora actuală peste 80% dintre PSD-iști nu-l vor). Deci a făcut un joc de primadonă să dea jos un guvern în perspectiva în care nu le oferă colegilor lui nicio oportunitate de a guverna", a mai spus Guşă la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel