Cozmin Gușă, după tragedia de la Caracal: În România, ca să se priceapă, s-a petrecut un fenomen

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a făcut, la Realitatea TV, o analiză cu privire la ceea ce se întâmplă în România, în contextul tragediei de la Caracal.

„De vreo 15 ani, România la nivel european este pe locul 1 la traficul de carne vie, avem cele mai multe prostituate din interiorul UE. Așa cum nu există trafic de droguri fără polițiști corupți, alte structuri sunt conștiente că fete foarte tinere au fost racolate, răpite și duse.

(...) În statul român, ca să se priceapă, în ultimii 15 ani, s-a petrecut un fenomen: statul paralel a supt autoritatea de la instituțiile statului. Statul paralel format în timpul mandatelor lui Traian Băsescu, de vorbeam eu în 2005 de a doua frăție a securității. Ei, această a doua frăție a securității a fost statul paralel, care a supt autoritatea de la instituțiile de siguranță publică din justiție prin dosare de șantaj, cu oamenii plasați. Asta s-a întâmplat. De asta este complicată discuția despre statul paralel”, a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Gușă: Acolo sunt semnele de întrebare

Acesta a mai spus: „O, Doamne, când o să povestesc despre ce se întâmpla pe la K2, pe unde mergeau toți. (...) Dar poate nu este momentul". „Aici este vorba despre complicități. Asta comenta și presa internațională. 19 ore la 112 este ceva ce nu se poate concepe. Acolo sunt semnele de întrebare, apropo de complicitatile de la fața locului. Acest scandal ne arată tot gunoiul strâns sub preșul instituțiilor din statul român”, a mai spus Gușă la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel