Cozmin Gușă: Efectul invers al filmulețului cu Victor Ponta, dat de Traian Băsescu

Președintele Traian Băsescu a avut în vinerea dinaintea celui de-al doilea tur de alegeri prezidențială 2014, o ieșire publică. 

Președintele a vrut să arate electoratului fața de "pisicuț", cum spune el, a premierului Victor Ponta. 

Consultantul politic Cozmin Gușă opinează că Traian Băsescu s-ar putea să-l fi ajutat pe Victor Ponta. Filmulețul aruncat în mediul virtual și la televiziuni ar putea avea efect invers față de cel calculat de președinte. 

"Filmuleţul postat a dorit să arate că în spatele vorbelor lui Ponta se ascunde o altă atitudine, a reuşit. Însă filmuleţul nu este atât de convingător legat de subiectele grele care se discutau acolo, respectiv Oltchim şi CFR Marfă. Dar reiese faptul că Ponta are un alt fel de atitudine când e în faţă cu Băsescu. Concluzia intervenţiei lui Traian Băsescu, repet, legitimă, şi din punct de vedere al preşedintelui, şi din punct de vedere al persoanei, într-un mod ciudat, efectul va fi pozitiv pentru electoratul lui Ponta, un electorat anti-Băsescu care, într-o mare măsură a fost adormită în ultima perioadă şi prin reacţia nonşalantă a lui Ponta pe care-l amestecă în această discuţie, acest electorat va fi retrezit şi probabil Ponta va beneficia de retrezirea de electorat", a opinat Cozmin Gușă, la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel