Coșuri magazine. Dan Bittman a izbucnit în râs: ”O secundă, mai am una tare!”

Foto Pexels
Foto Pexels

Dan Bittman spune că respectă măsurile luate în România, în contextul pandemiei.

„Nu depind de o instituție de stat, cum sunt alți colegi care activează în operă, teatre și așa mai departe. Dar, ca mine, mai sunt vreo 10.000 - 15.000 de oameni. De noi nu s-a ocupat nimeni, asta e clar! De un an, nu s-a ocupat absolut nimeni de soarta acestei categorii. De fiecare dată, trebuie să se apese pedala până la capăt, să se testeze, de fapt, răbdarea oamenilor. Aici, în România, răbdarea oamenilor e mare”, a spus Dan Bittman, miercuri după-amiză, la Antena 3. 

„Și eu respect (n.r. măsurile luate în pandemie), merg cu mască pe stradă și așa mai departe. Nu am fost niciodată împotriva măsurilor de prevenție, dar astea nu mai sunt măsuri de prevenție”, a mai zis artistul. 

„O secundă, mai am una foarte tare! Am auzit că ieri prefectul Capitalei își punea problema să reducă numărul coșurilor în magazinele mici, pentru ca cei care intră să vină cu ele afară și să le înmâneze celor care stau la coadă pentru a intra. Nu vreau să-i mai pun că nu se mai dezinfectează coșurile mai pe nicăieri, dar ideea mi se pare... (n.r. moment în care izbucnește în râs). Așa ar trebui să facem, să radem toate coșurile! Și fiecare să folosească un singur coș la magazin, un coș care să se dea din mână în mână”, a zis Bittman. 

„Apreciez că ne păstrăm umorul și vizualizez deja scena ta”, a spus, ulterior, Oana Zamfir. 

„Umorul nu o să moară niciodată”, a mai spus artistul. 

Prefectul Capitalei propune adaptarea numărului de cărucioare/coșuri în magazine în funcție de numărul maxim de clienți pe care i-ar putea primi simultan magazinul, cu respectarea regulilor de distanțare fizică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel