Costin Georgescu confirmă MARELE PLAN dezvăluit de Alexandru Cumpănașu

Invitat la Realitatea TV, fostul șef SRI, Costin Georgescu a confirmat în integralitate și cu argumente MARELE PLAN dezvăluit pentru DCNEWS de Alexandru Cumpănașu. Acesta a explicat că din informațiile deținute de a lungul timpului s-a urmărit"ruperea Transilvaniei ca republică independentă" , "unirea Basarabiei cu Moldova într o altă republică" și federalizarea restului României.

De asemenea alți istorici și cercetători au explicat cu probe și documente în emisiunea moderată de Octavian Hoandră planul Moscovei, Ungariei și al altor țări de rupere a României.

Fostul șef SRI a mai precizat că acest plan este încă actual. Că se încearcă periodic punerea să în aplicare. Georgescu a mai menționat nevoia de întărire a statului român pentru a evita o astfel de situație mai ales în actualul context regional.

Intrevat de DCNEWS cu privire la declarațiile fostului șef SRI Cumpănașu a declarat:

"Mă bucur că din nebunul de serviciu acum 2 ani și cu precădere în ultimele 2 săptămâni tot mai mulți oameni cu credibilitate și acces la informații fără tăgadă au curajul să vorbească public despre planul destrămării României".

Care credeți că va fi impactul acestor dezvăluiri asupra românilor?

"Nu știu. Dar cred că este momentul ZERO al ultimilor 25 ani în care poporul român trebuie să afle AFEVARUL. Să știe ce îi așteaptă. Să și verifice patriotismul și să și apere țara. Fără cunoașterea acestui ADEVĂR România va dispărea așa cum arată acum. De aceea îl felicit pe Octavian Hoandră pentru demersul său privind ADEVĂRUL despre revoluție și mineriadă și pt enisiunea de aseară care a venit să confirme alături de noi ceea ce se știe în multe cercuri despre Transilvania și intențiile unora..", a completat Alexandru Cumpănașu. 

Iată materialul publicat pe dcnews de Alexandru Cumpănașu privind marele plan de federalizare a României, AICI

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel