Costi Rogozanu, jurnalist de stânga: Clasa de mijloc din România e varză, complet needucată politic - INTERVIU VIDEO

Jurnalistul Costi Rogozanu susține, într-un interviu acordat DC News, că în România clasa de mijloc este "complet needucată politic și economic". Rogozanu, care își asumă eticheta de socialist, menționează că dezbaterile ideologice lipsesc, iar reprezentarea stângii în mass-media se rezumă la imagini de la mormântul lui Nicolae Ceaușescu.

"Lumea e complet rămasă în urmă în ceea ce privește educația ideologică. E mai needucat middle-class-ul românesc decât angajații care încă mai sunt într-un sindicat. Middle-class-ul românesc, în educație politică, e varză. Nu înțelege nimic din ce i se întâmplă. Din când în când, îl mai lovește francul din când în când în moalele capului și nu știe din ce parte vine", spune jurnalistul.

Stânga din România așteaptă efectul de contagiune al SYRIZA - INTERVIU

"Middle-class-ul românesc e complet needucat politic și economic și ca atare are explozii împrăștiate cam la 4-5 ani, odată cu alegerile, foarte mult colorate mediatic, dar cam atât", adaugă Rogozanu.

Declarațiile integrale ale lui Costi Rogozanu despre clasa de mijloc și lipsa dezbaterilor ideologice, în video-ul de mai jos (↓)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel