Costi Ioniță, după sfatul unui reputat chirurg din țară, și-a schimbat radical stilul de viață

Costi Ioniță în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”
Costi Ioniță în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”

Costi Ioniță a reușit să îi impresioneze pe jurații „Chefi la cuțite” cu un preparat special, dar și cu dezvăluirile pe care le-a făcut.

Unu​l dintre cei mai surprinzători concurenți din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost celebrul Costi Ioniță, un artist care nu mai are nevoie de vreo prezentare.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cântărețul a ales să facă pateu de spirulină.

După ce chefii au degustat preparatul, Costi Ioniță și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și acesta a fost momentul în care artistul a impresionat prin dezvăluirile făcute.

„Nu sunt un bucătar, dar am imaginație, nu mor de foame când e cazul. Am zis: hai să încerc. Totuși, e o provocare pentru mine. Tot timpul vreau să mă autodepășesc”, a mărturisit concurentul. Acesta a spus că este vegan de doi ani și vegetarian de aproape un deceniu.

În urmă cu ceva timp, s-a confruntat cu niște probleme de sănătate și, la sfatul unui reputat chirurg din țara noastră, și-a schimbat radical stilul de viață.

„Dacă nu făceam asta, azi sigur nu mai eram aici”, a dezvăluit Costi Ioniță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel