CORONAVIRUS. Ilan Laufer, avertisment: O NOUĂ CRIZĂ FINANCIARĂ

Coronavirus lovește serios economia globală și poate genera condițiile pentru o noua criza financiară, susține Ilan Laufer.

Fostul ministru Ilan Laufer amintește că prima lovitură grea dată economiei mondiale est dată în aceste zile de coronavirus: 

”Nu cred că în acest moment mai poate fi vorba de alegeri anticipate, mai degrabă de amânarea alegerilor din cauza pagubelor pe care Coronavirus ar putea să le aibă asupra sănătății românilor și economiei naționale și globale.

Nu mai avem timp de pierdut! Coronavirus da prima lovitură grea economiei globale, iar România va simți undă de șoc în foarte scurt timp. Frica creată de Coronavirus a declanșat un domino de corecții masive ieri pe bursele americane și nu numai. Tot câștigul investititorilor din anul 2020 a fost șters în câteva ore de la deschiderea sesiunii. Este un moment foarte periculos pentru economia globală.

E necesară cooperare totală

România și cetățenii români sunt expuși unui risc major în acest moment. În primul rând din punct de vedere sanitar, dar și economic și social. Toate autoritățile statului și partidele politice sunt obligate să înțeleagă situația foarte dificilă în care ne aflăm. Este necesară o cooperare totală între cele mai importante instituții ale statului român în acest moment periculos. În pericol este viață românilor și economia națională.

Avem nevoie urgent de o înțelegere între Președintele Iohannis și partidele parlamentare pentru desemnarea unui guvern capabil să gestioneze situația complicată în care ne aflăm. URGENT!”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel