Constanţa. Chibrituri contrafăcute aduse din Pakistan, de aproape un milion de lei, confiscate de Poliţia Transporturi Maritime

Lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime (SPTM) au ridicat luni, în cursul unei acţiuni desfăşurată în colaborare cu inspectorii vamali, peste 3.100 de colete cu chibrituri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 950.000 de lei, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ). 

Potrivit sursei citate, poliţiştii SPTM, împreună cu specialişti din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au descoperit vineri 3163 de colete care conţin cutii de chibrituri, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală, în portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din Pakistan, pentru o societate comercială din Voluntari. Bunurile, având o valoare de piaţă de aproximativ 950.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel