Constanţa. Accident grav, în zona de trecere a frontierei

foto ilustrativ
foto ilustrativ

O persoană a murit şi alta a fost rănită grav, miercuri, la primele ore ale dimineţii, în urma unui accident rutier produs în zona românească a Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Negru Vodă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Potrivit sursei citate, la ora 2,45, un bărbat în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul unui autoturism ce rula cu viteză foarte mare dinspre oraşul Negru Vodă către frontieră a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în cu coliziune cu un autoturism parcat pe partea stângă, în afara părţii carosabile, în zona clădirii administrative din PTF Negru Vodă, ce se află pe teritoriul României. 'În urma impactului, autoturismul condus cu viteză foarte mare a ricoşat şi a intrat în coliziune cu un panou electric, rezultând decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului, care se afla pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 30 ani', se arată în comunicatul IPJ.

Un accident și nu o încercare de trecere a frontierei

La rândul său, directorul Gărzii de Coastă, comisarul şef de poliţie Cristian Cicu, a declarat pentru AGERPRES că accidentul, soldat cu decesul şoferului şi rănirea gravă a celeilalte persoane din autoturism, s-a petrecut la o distanţă de aproximativ 300 de metri de zona de control a documentelor din punctul comun de trecere a frontierei, aflată pe teritoriul Bulgariei, şi că nu poate fi luată în considerare o încercare de forţare a frontierei de stat. 'Pur şi simplu a scăpat de sub control autovehiculul, martorii oculari declarând că a condus cu viteză foarte mare, avea aproximativ 150 de km/oră', a declarat, Cristian Cicu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel