Consilier PP-DD, acuzat că a lovit cu cărămida un pechinez - VIDEO

Un consilier local PP-DD din Biled este acuzat de stăpânul unui pechinez că i-a lovit câinele cu cărămidă, apoi l-a abandonat la ghena de gunoi.

Stăpânul și-a recuperat câinele, care din fericire a supraviețuit, dar îl acuză pe consilier că a încercat să-l agreseze și pe el.

Rana de la ochiul animalului este vizibilă, iar imaginile au devenit viral pe Facebook.

Potrivit stăpânului, cățelul ar fi ajuns în preajma găinilor consilierului local, care și-a ieșit din fire crezând că patrupedul îi va ataca păsările din curte. La un moment dat, consilierul local Florian Zainea ar fi luat o cărămidă și a lovit câinele, de talie mică, în cap, se arată în filmul postat pe internet de un localnic din Biled.

Ulterior, consilierul PP-DD ar fi vrut să arunce câinele în gunoi, însă a intervenit proprietarul cățelului și fiica sa. Acest lucru s-ar fi întâmplat dacă proprietarul câinelui nu ar fi apărut să își salveze animalul.

"S-a enervat, ne-a împins și ne-a înjurat", povestește proprietarul câinelui care explică faptul că nu înțelege spaima consătenaului său, con silier local, din moment ce câine, de talie mica, nu poate mânca găini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel