Congres PSD. Gabriel Oprea, despre Dragnea: Camaradul la nevoie se cunoaște

Fostul președinte al UNPR, Gabriel Oprea, a intervenit în legătură cu frământurile care există în această perioadă în PSD înainte de Congresul de sâmbătă.

După o lungă perioadă de tăcere, politicianul a transmis un mesaj în care a spus când l-a ajutat pe Liviu Dragnea.

"Am apreciat faptul ca domnul Dragnea m-a numit camarad, intr-o declaratie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Stefanescu. Sigur ca ma numeste camarad! Au existat multe momente in care faptul ca a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal. Poate, candva, voi povesti in amanunt. Astazi ma opresc la doua exemple.

In anul 2004, cand eu eram ministrul administratiei publice, iar el presedintele CJ Teleorman, Dragnea m-a rugat sa il ajut sa devina seful presedintilor de Consilii Judetene din PSD. La acel moment, PSD castigase presedintia a 17 Consilii Judetene. Pentru ca m-a rugat sa il ajut, m-am intalnit cu ei, in sediul din Ion Ionescu de la Brad si i-am convins sa-l voteze. Asa a ajuns camaradul Liviu sa fie seful politic al presedintilor CJ din partid.

In anul 2015, a apelat din nou la sprijinul meu, de aceasta data din postura mea de presedinte al UNPR. M-a rugat sa il ajut sa fie ales presedintele PSD, in contextul in care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, asa cum stie toata presa prezenta acolo si m-a rugat sa-l sprijin. Liviu a ajuns presedintele PSD si cu ajutorul meu si sprijinul UNPR. Camaradul la nevoie se cunoaste", a scris Gabriel Oprea pe contul său de Facebook.

Dragnea, replică pentru Ștefănescu

Amintim că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a replicat, luni, la afirmaţiile lui Codrin Ştefănescu conform cărora trebuie să explice prezenţa la petrecerile SRI, menţionând că acesta poată să ceară explicaţii de la "camaradul" lui Gabriel Oprea.

Întrebat despre opinia lui Ştefănescu potrivit căreia trebuie să explice prezenţa la petrecerile date la sediile SRI, Dragnea a răspuns: "Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară aceste explicaţii de la camaradul lui Gabriel Oprea, de la asociatul lui Gabriel Oprea, care sigur nu are legătură cu sistemul".

[citeste si]

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat luni că preşedintele partidului, Liviu Dragnea, ar trebui să dea explicaţii în interiorul formaţiunii în ceea ce priveşte participarea la unele petreceri care au avut loc în sedii ale SRI .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel