Congres PSD. Firea, mesaj pentru protestatari

Scutaru Cristina / 10 Martie 2018 / 11:11 Salveaza PDF Comentarii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacţionat faţă de protestul care are loc sâmbătă în faţa Sălii Palatului, unde se desfăşoară Congresul extraordinar al PSD.

Ea a spus că nu trebuie încurajat un climat de ură şi de dezbinare. Firea a spus că nu înţelege care este motivul pentru care protestatarii s-au adunat la Sala Palatului, în condiţiile în care reuniunea social-democraţilor este una strict politică.

[citeste si]

'Suntem o ţară liberă, fiecare are dreptul să se exprime aşa cum doreşte. Nu trebuie să încurajăm un climat de ură, de dezbinare, de jigniri. Nu înţeleg faţă de ce, pentru că noi aici avem o întâlnire de partid. Este o reuniune a unei formaţiuni politice şi este dreptul nostru să ne întâlnim, mai ales că această activitate este aprobată. Este o aprobare oficială de la Primăria generală a Capitalei pentru ceea ce se întâmplă atât în interiorul clădirii, cât şi în exterior. Câtă vreme aici este un eveniment legal aprobat, cred că ceilalţi trebuie să respecte acest lucru', a arătat Firea. Edilul a făcut apel la manifestanţi, cerându-le 'să îşi spună păsurile sau problemele de o manieră decentă (...) nu cu jigniri sau alte manifestări sonore'. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +9    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3