Congres PMP: La ce a renunțat Elena Udrea

La primul Congres al Partidului Mișcarea Populară (PMP) în care formațiunea politică își alege conducerea statutară s-a evidențiat un detaliu care ar putea da de gândit că nu toată lumea prezentă este foarte relaxată. 

 

Deputatul Elene Udrea a postat sâmbătă mai multe fotografii de la Primul Congres al PMP, însoțite de mesajul: "Partidul Mişcarea Populară îşi alege astăzi conducerea, la primul nostru Congres. Mai mult decât orice, îmi doresc să-i fi convins pe colegii mei că au motive să fie mândri de rezultatul obţinut în alegerile europarlamentare, primul test pe care l-am trecut în această echipă, cu multă muncă şi cu dedicare. Cred că împreună putem scrie istorie pentru PMP şi pentru România!".

Citește și CONGRES PMP. Contre între Udrea și Papahagi: Mi se rupe vs. mie nu mi se rupe

Interesant este că din imaginile postate de Elena Udrea, foarte puțini din cei prezenți sunt îmbrăcați în blugi, "Partidul în blugi" fiind de altfel un slogan pe care PMP a mizat foarte mult în campania partidului pentru alegerile europarlamentare.

"Când am spus că vrem să facem politică altfel, ne-am gândit întâi la politica oamenilor care vor şi pot să lase ceva în urma lor, dar şi la politica oamenilor relaxaţi în dialogul lor cu alţi politicieni şi cu cetăţenii (...) Suntem, dacă vreţi, partidul în blugi. Cu oameni care se îmbracă lejer, care sunt relaxaţi, pentru că ştiu ce au de făcut şi de oferit. Pentru că ştiu să meargă printre oameni şi pentru că ştiu să le apere interesele", declara Elena Udrea în timpul campaniei pentru alegerile pentru PE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel