Concert Depeche Mode la Bucureşti: Scena amenajată, unică în lume

Depeche Mode 2013
Depeche Mode 2013

Scena pe care formaţia Depeche Mode va concerta miercuri pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare a albumului "Delta Machine", va avea un design special, unic în lume, informează AGERPRES.

 Autor: Marina Peteoacă

Scena a fost transportată din Germania cu ajutorul a opt tiruri, pentru asamblarea ei fiind necesare trei zile şi o echipă compusă din peste 140 de tehnicieni. Aceştia au la dispoziţie patru motostivuitoare şi o macara de peste 60 de tone pentru a putea ridica întreaga construcţie ce măsoară 21 de metri în deschidere şi 15 metri în adâncime. Podiumul se află la 2,4 metri înălţime, iar acoperişul este montat la 15,5 metri distanţă faţă de sol. Echipa de producţie a trupei va veni cu propriile instalaţii de sunet şi lumini, peste 700 de kilowaţi.

Bazat pe elemente vizuale impresionante, întregul concept scenografic a fost gândit de Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul şi fotografiile care însoţesc şi cel mai recent album Depeche Mode, "Delta Machine".

Show-ul de miercuri seara se anunţă a fi un adevărat spectacol, pentru reuşita acestuia asigurându-se o desfăşurare de forţe impresionantă. În ziua evenimentului, pe Arena Naţională vor lucra peste 2.000 de oameni: echipă de producţie, barmani, plasatori, agenţi de pază şi tehnicieni, atât din România, cât şi din ţări precum Polonia, Ungaria, Turcia, Austria şi Germania.

Staff-ul trupei reuneşte în total peste 120 de persoane, întreaga zonă de culise a show-ului urmând să fie amenajată pentru a putea primi un număr cât mai mare de oameni. În acest sens vor fi pregătite nu mai puţin de şase cabine exclusiv pentru membrii trupei şi apropiaţii lor, acestora adăugându-se o zonă specială pentru garderobă, o cameră de zi şi alte două lounge-uri, plus două birouri de producţie, pentru decorarea acestora utilizându-se 12 canapele, 24 de măsuţe de cafea şi 96 de scaune. Artiştii vor avea în culise şi o bucătărie de 560 de metri pătraţi. La cererea expresă a membrilor trupei, în backstage vor fi amplasate şi două maşini de făcut gheaţă, una pentru cuburi, iar cealaltă pentru fulgi, care vor funcţiona pe toată durata vizitei lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel