Comisar European România. Dăncilă dă asigurări: Ce ținte are

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că România va ţinti, totuşi, un post de comisar european, fie în domeniul transporturilor, fie în cel al energiei sau mediului. 

Dăncilă a declarat, vineri, la Galaţi, că în calitatea sa de premier va face tot ce este posibil 'pentru ca România să aibă un portofoliu foarte bun'.

"După ce vom vedea cine este preşedintele, vom începe negocierile cu viitorul preşedinte al Comisiei Europene. Am discutat cu omologi de-ai mei, am discutat şi cu domnul preşedinte Iohannis, pentru că eu cred că pentru noi este important un portofoliu bun, un portofoliu fie legat de transporturi, fie de energie, de mediu, pentru că noi am avut deja agricultura şi dezvoltarea rurală şi politici regionale, două portofolii foarte puternice, foarte importante şi sperăm să avem tot un portofoliu bun pentru România. În calitatea mea de prim-ministru voi face tot ce este posibil, voi avea discuţii cu liderii europeni, pentru ca România să aibă un portofoliu foarte bun", a afirmat Dăncilă. 

Până acum, comisar european din partea României a fost Corina Creţu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel