Comentariu despre smerenia trupei Taxi: Dan Teodorescu m-a invitat. Nu credeam că se va ajunge aici-exclusiv

34 de personalități s-au alăturat trupei Taxi, pentru a transmite un mesaj extrem de simplu: acela că nu ai nevoie de "construcții faraonice", precum catedrala Mânturii Neamului, pentru a te ruga și pentru a-ți arăta credința.

"Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici" - un refren care a stârnit un val de reacții. Probabil puțină lume și-a imaginat că melodia trupei Taxi va împărți, la scurt timp după apariția sa, România în două.

Laura Lavric, Andreea Esca, Andi Moisescu, Andi Vasluianu, Dan Byron, Mircea Cărtărescu, Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Toni Grecu sunt doar câțiva dintre cei care s-au alăturat mesajului de smerenie transmis de trupa Taxi în noul său videoclip.

Contactată de DC News, Laura Lavric a spus că nu și-a imaginat că melodia 'Despre smerenie' va duce la furie.

(w670)

"Am răspuns cu plăcere invitației lui Dan Teodorescu și nu am crezut că se va ajunge la asemenea discuții și acuzații. Dumnezeu poate fi găsit oriunde Îl cauți - și într-o biserică mică, și într-o biserică mare. Cei care comentează și spun că melodia aceasta este un afront asupra bisericii și asupra lui Dumnezeu, să se gândească la hoțiile de mii de euro care s-au făcut. Eu cred că acesta este adevăratul păcat în fața lui Dumnezeu. Eu nu cred că Dan Teodorescu a adus vreo jignire bisericii cu această melodie. Așa a simțit el, așa a făcut. Nu m-am gândit că se va ajunge aici. Eu nu consider că este o greșeală să spui ceea ce simți. Sunt un om credicinios, iar Dumnezeu poate fi găsit oriunde. Dacă este vorba de biserici mari, eu nu cred că Dumnezeu își dorește opulență", a spus Laura Lavric pentru DC News.

"Nu este un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului. Repet: nu m-am gândit că se va ajunge aici. Acum ce facem? Discutăm despre biserici? Dumnezeu poate fi găsit și într-un colțișor din casa ta. Nu trebuie să îi facem palate. Trebuie să îi facem rugăciuni și să fim corecți în fața Lui", ne-a mai zis artista.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel