Codrin Ștefănescu anunță MODIFICĂRI în statutul PSD: Mi se pare bizar, dacă nu, o PROSTIE totală

Codrin Ștefănescu a spus că la următorul Congres al PSD va cere, alături de mai mulți colegi, efectuarea mai multor modificări în statutul partidului. Unele dintre ele vizează schimbarea unor articole făcute chiar de Victor Ponta, despre care Codrin Ștefănescu spune că sunt niște "prostii totale". 

"Eu la acest Congres al PSD aș dori modificarea unor puncte din statut: vreau "modificarea modificării" făcute de Ponta prin care colegii mei care sunt anchetați să nu aibă voie să dețină funcții nici măcar în partid, ceea ce mie mi se pare un lucru bizar, dacă nu chiar o prostie totală, în contextul în care PSD a fost cel mai vânat partid din istoria democrației românești. S-a dovedit în foarte multe cazuri chiar în aceste luni, că unii au câștigat la Instanța Supremă procesele și au fost declarați nevinovați," a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

Totodată el dorește modificarea procedurii prin care sunt aleși președinții filialelor județene.

"Aș modifica și articolul din statut care privește alegerea președinților teritorali. Astăzi președinții PSD din județe sunt aleși prin votul tuturor membrilor din partid și este destul de greoi să faci aceste alegeri simultan în atâtea județe cu această procedură. Eu aș vrea, alături de alți colegi să ajungem la vechiul punct din statut: adică delegații trimiși de organizații, care hotărăsc în ședință, prin vot, conducerea organizației județene," a mai spus Ștefănescu.

Secretarul executiv adjunct al PSD spune că este important ca simpatizanții și membrii PSD să cunoască numele candidatului social-democrat la alegerile prezidențiale. 

"Ar mai fi un lucru foarte important la congres legat de candidatul la prezidențiale. Eu cred că până în martie ar fi nevoie să lansăm public în spațiul public numele candidatului care se va bate cu Klaus Iohannis la alegerile de anul viitor. Membrii noștri de partid așteaptă. Foarte curând ajungem la un milion de membri și toți așteaptă numele candidatului, care va trebui să fie și foarte curajos," a încheiat Ștefănescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel