CNMR, apel către toți liderii politici de ziua românilor

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) a lansat astăzi, de Ziua Națională a României, un apel către toți liderii politici să lase divergențele ideologice sau personale deoparte. 

"Coaliția Națională pentru Modernizarea României urează tuturor românilor din țară sau diaspora un sincer LA MULȚI ANI! LA MULȚI ANI pentru că suntem ROMÂNI, pentru că avem o țară și o identitate de care să fim mândri.

La 1 Decembrie 1918 s-au pus bazele unei națiuni greu încercate în istorie la intersecția marilor puteri. Ne-a fost lăsată moștenire UNITATEA, INGRITATEA și IDENTITATEA NAȚIONALĂ. Acum, mai mult ca oricând, CNMR face apel la romanul din fiecare roman pentru apărarea valorilor și națiunii în fața provocărilor uriașe la care este supusă România astăzi.

Mediul academic, economic, sindical și ongist din cadrul Coaliției împărtășeste tuturor românilor dragostea pentru țara noastră și le transmite un strop de optimism pentru că împreună, nu numai că vom păstra România unită, dar o vom și moderniza și dezvolta. LA MULȚI ANI, DRAGI ROMÂNI!", transmite CNMR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel