Clotilde Armand, cea mai mare temere privind ALEGERILE PARLAMENTARE

CLOTILDE ARMAND, unul dintre liderii Uniunii Salvați România, a dezvăluit la DC News Live care este cea mai mare temere a sa legată de scrutinul electoral din 11 decembrie. 

Întrebată dacă nu se teme de modul în care se vor număra voturile la alegerile parlamentare din 11 decembrie, CLOTILDE ARMAND a precizat: "Evident că ne temem. Cu experiența pe care o am eu, e chiar temerea mea principală. Eu râd, dar am asimilat această lecție și pot să râd, dar pe moment am fost foarte, foarte supărată. Am făcut apel pentru a avea observatori, delegați. Sunt niște județe unde fiecare secție de votare este acoperită și sunt secții unde într-adevăr nu sunt acoperite", a spus Clotilde Armand.

Aceasta s-a arătat însă optimistă că, la scrutinul din 11 decembrie, vor fi mai puține probleme, comparativ cu alegerile locale, având în vedere măsurile de securitate pe care le va lua Ministerul de Interne în ziua votului. 

"Nu avem experiență, experiența noastră e proastă cum știți. Și atunci, chiar dacă cei care au organizat alegerile au luat niște măsuri, și sperăm că vor fi suficiente și bune - noi nu știm ce alte lucruri se pot întâmplă și dacă ai observatori acolo. Șanse sunt că totuși vor fi mai puține probleme", a adăugat Clotilde Armand.

Declarația integrală de la minutul 30:50

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel